(...) A bankok nagyon szenvednek már

Kovács Levente elmondta: fontos lenne, hogy mindenki csak annyi terhet cipeljen, amennyit tud, ehhez képest ma Magyarországon az van, hogy terhek nagy részét a bankszektor kapta. A szektornak a bankadó, a végtörlesztés, az árfolyamrögzítés, az eszközkezelő, a devizahitelesek támogatására tavaly elfogadott 8 pontos javaslatcsomag, de még a nyugdíjpénztárak felszámolása is nagy terhet rakott, a veszteségek ezzel több száz milliárd forintra rúgnak. (...)

 

INDEX

De tudom őket sajnálni!!!!!! Persze ők szenvednek, de furi módon a bankadó óta minden költségem magasabb a banknál, furi módon az árfolyamingadozás miatt is csak a jelenlegi törlesztésem 60%-a kellene hogy legyen, mint amit most fizetek... de a bankok szenvednek, he? MIndjárt elsírom magam, csak előtte eldöntöm hogy a kölöknek veszek enni, vagy inkább kifizetem az újabb kitalált költségét drága bankunknak.....

A bejegyzés trackback címe:

https://schusy.blog.hu/api/trackback/id/tr383366440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása